Hoe kan ik mijn email op mijn android telefoon koppelen?

Op een android telefoon staat standaard de "Email" app, hieronder zie je de benodigde stappen om hiermee te koppelen.
Heeft je android telefoon deze app niet? Dan is BlueMail te gebruiken op Android en iOS, download de app en volg de deze handleiding om je email te koppelen.

Alle gegevens die aangehaald worden in onderstaande stappen kun je inzien als je ingelogd bent op shoppagina.nl onder het tabje "Mijn e-mailadressen".

Voorbeeld van het overzicht:

Email app instellen:
Let er heel goed op dat je alle instellingen precies invult, de app zet in sommige velden standaard verkeerde gegevens.

Stap 1: Klik op "Nieuw account toevoegen".
Stap 2: Vul het emailadres en het bijbehorende wachtwoord in en klik op "inloggen".
Stap 3: Kies in de pop-up voor "IMAP-account".
Stap 4: Vul in het volgende venster de volgende gegevens in:

ACCOUNT:
- Vul bij gebruikersnaam het volledige emailadres in.

INKOMENDE SERVER
- Zet de IMAP-server op: Servernaam (zie 1)
- Zet beveiliging op SSL
- Zet de poort op
Poort (zie 2)
.

UITGAANDE SERVER
- Zet de SMTP-server op: Servernaam (zie 3).
- Zet beveiliging op SSL
- Zet de poort op
Poort (zie 4)
.
- Laat "Verifieren voor email verzenden" aan staan.
- Vul bij gebruikersnaam het volledige emailadres in.

Stap 5: Heb je alles zoals hierboven ingevuld en gecontroleerd? Klik dan op "Inloggen".