Hoe koppel ik mijn bestaande domeinnaam aan mijn betaalde Shoppagina?

Je kunt een Shoppagina webshop ook koppelen aan een domeinnaam die door een andere partij wordt gehost. Om je webshop onder deze domeinnaam bereikbaar te maken dien je de DNS-instellingen aan te passen. Hoe je dit kunt doen is geheel afhankelijk van je huidige provider. Bij de meeste providers kun je zelfstandig door middel van een control panel of een persoonlijke pagina aanpassingen doen aan de DNS- of zonefile-records van uw domeinnaam. Als je hier niet uitkomt raden wij je aan contact met je provider op te nemen.

De DNS-gegevens vind je in je Shoppagina-profiel. Ga naar onze inlogpaging. Je kunt daar inloggen met het mailadres waarmee je de webshop hebt aangevraagd en je wachtwoord. Eenmaal ingelogd vind je de gegevens onderaan de pagina onder het kopje 'Technische informatie'.

« Terug naar het overzicht

Is dit niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 030 - 711 0340.

Gebruikers geven ons een 9,1!

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina halve ster
Gebaseerd op 334 reviews

€ 75 AdWords-tegoed cadeau

Door te adverteren trek je meer bezoekers naar de webwinkel. Wij helpen je graag op weg met een
tegoed t.w.v. maar liefst € 75*
*NB: Alleen geldig voor nieuwe AdWords-accounts.

Reseller worden van Shoppagina

Ben je enthousiast over Shoppagina en wil je bijdragen aan de groei? Meld je aan als reseller. Voor iedere nieuwe klant die jij aanbrengt ontvang je dan een vergoeding. Lees de voorwaarden >>.