Hoe koppel ik mijn bestaande domeinnaam aan mijn betaalde Shoppagina?

Je kunt een Shoppagina webshop ook koppelen aan een domeinnaam die door een andere partij wordt gehost. Om je webshop onder deze domeinnaam bereikbaar te maken dien je de DNS-instellingen aan te passen. Hoe je dit kunt doen is geheel afhankelijk van je huidige provider. Bij de meeste providers kun je zelfstandig door middel van een control panel of een persoonlijke pagina aanpassingen doen aan de DNS- of zonefile-records van uw domeinnaam. Als je hier niet uitkomt raden wij je aan contact met je provider op te nemen.

De DNS-gegevens vind je in je Shoppagina-profiel. Ga naar onze inlogpaging. Je kunt daar inloggen met het mailadres waarmee je de webshop hebt aangevraagd en je wachtwoord. Eenmaal ingelogd vind je de gegevens onderaan de pagina onder het kopje 'Technische informatie'.

« Terug naar het overzicht

Is dit niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 030 - 711 0340.

Gebruikers geven ons een 9,1!

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina halve ster
Gebaseerd op 455 reviews

Vragen?

We helpen je graag verder! Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken op 030 711 0340 of via info@shoppagina.nl. Uiteraard kun je ons ook een bericht sturen via het formulier op de contactpagina.

Volg ons en blijf op de hoogte:

Voorbeelden van webshops

Info voor webwinkeliers

Wil je meer weten over het starten, beheren en promoten van een webshop? Op deze pagina vind je handige beginnertips zoals informatie over het kiezen van een goede domeinnaam en hoe je iDEAL kunt regelen. Daarnaast publiceren wij zeer regelmatig artikelen op onze weblog. Zo houden we je op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen en geven we tips omtrent promotie, vindbaarheid en nog veel meer.