E-mail

Bij je Shoppagina webshop krijg je afhankelijk van het gekozen pakket één of meerdere doorstuuradressen. Een doorstuurardres is een e-mailadres zonder mailbox. Wanneer iemand mailt naar een doorstuuradres (bijvoorbeeld info@jouwdomeinnaam) wordt het bericht doorgestuurd naar een mailadres met mailbox, zoals een Gmail- of Outlook.com-account. Mail verzenden met info@jouwdomeinnaam als verzendadres is niet mogelijk.

Je eigen mailbox bij ShoppaginaJe eigen Shoppagina-mail

Wij bieden ook de mogelijkheid je eigen mailbox af te nemen. Je krijgt dan je eigen mailbox van 1 GB en je kunt tot maximaal 10 adressen toevoegen. Deze dienst is het eerste jaar gratis en daarna betaal je € 4,50 per maand. Deze kosten zijn voor de gehele maildienst. Je betaalt dus niet per mailbox.

Je kunt de Shoppagina-mail aanvragen in je profiel. Ga naar onze inlogpagina. Je kunt daar inloggen met het mailadres waarmee je de webshop hebt aangevraagd en je wachtwoord. Vervolgens kun je onder het kopje ‘E-mailadressen’ je eigen mailbox aanvragen. Na de aanvraag log je in op je mailbox via http://webmail.shoppagina.nl.

Je Shoppagina-mail in je mailprogramma (zoals Outlook of Thunderbird) en op je telefoon

Uiteraard kun je de berichten ook lezen op je telefoon en in Outlook, Mail, Thunderbird of een ander mailprogramma. In Outlook of Thunderbird hoef je enkel een nieuw account aan te maken en het mailadres en wachtwoord in te voeren. De gegevens worden vervolgens vanzelf opgehaald en ingesteld. Voor uw telefoon en andere programma’s vindt u de gegevens onderstaand:

Instellingen inkomende mail:

• Protocol: imap
  • Server voor inkomende mail: mx1.shoppagina.nl
  • Inkomende mail poort: 993
  • Beveiliging: SSL
  • Gebruikersnaam: e-mailadres
  • Wachtwoord: het door u gekozen wachtwoord

Instellingen uitgaande mail:

• Server voor uitgaande mail: mx1.shoppagina.nl
  • Poort: 465
  • Beveiliging: SSL
  • Authenticatie: normaal (gebruikersnaam en wachtwoord)
  • Gebruikersnaam: e-mailadres
  • Wachtwoord: het door u gekozen wachtwoord

« Terug naar het overzicht

Is dit niet het antwoord dat je zoekt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 030 - 711 0340.

Gebruikers geven ons een 9,1!

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina halve ster
Gebaseerd op 450 reviews

Vragen?

We helpen je graag verder! Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken op 030 711 0340 of via info@shoppagina.nl. Uiteraard kun je ons ook een bericht sturen via het formulier op de contactpagina.

Volg ons en blijf op de hoogte:

Voorbeelden van webshops

Info voor webwinkeliers

Wil je meer weten over het starten, beheren en promoten van een webshop? Op deze pagina vind je handige beginnertips zoals informatie over het kiezen van een goede domeinnaam en hoe je iDEAL kunt regelen. Daarnaast publiceren wij zeer regelmatig artikelen op onze weblog. Zo houden we je op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen en geven we tips omtrent promotie, vindbaarheid en nog veel meer.