Youtube filmpje plaatsen bij product informatie

Stap 1 - Log in in uw webshop en ga naar het product waar u een filmpje bij wilt plaatsen. (zie onderstaande afbeelding)
Klik dan op het filmstrip icoontje, die ziet u op de eerste rij helemaal aan de rechterkant.

Youtube filmpje plaatsen in webshop - stap 1

Stap 2 - Selecteer Youtube video
U krijgt nu onderstaand venster te zien. Voer de URL van de Youtube video in en verander eventueel de afmetingen.
Klik op invoegen en sla de pagina op. Uw Youtube video is nu zichtbaar bij het product.

Gebruikers geven ons een 9,1!

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina halve ster
Gebaseerd op 356 reviews

€ 75 AdWords-tegoed cadeau

Door te adverteren trek je meer bezoekers naar de webwinkel. Wij helpen je graag op weg met een
tegoed t.w.v. maar liefst € 75*
*NB: Alleen geldig voor nieuwe AdWords-accounts.

Reseller worden van Shoppagina

Ben je enthousiast over Shoppagina en wil je bijdragen aan de groei? Meld je aan als reseller. Voor iedere nieuwe klant die jij aanbrengt ontvang je dan een vergoeding. Lees de voorwaardenĀ >>.