Ik wil graag de Facebook pixel gebruiken, is dit mogelijk?

Om inzicht te krijgen welke verkopen in je webshop via Facebook zijn binnengekomen, kun je gebruikmaken van Facebook conversietracking. De Facebook pixel zit standaard als gratis koppeling opgenomen onder Externe koppelingen>Conversie en affiliate marketing>Facebook (klik op het tandwiel).

Van Facebook ontvang je een stukje HTML code dat je op de webshop dient te plaatsen. Uit deze code hoef je alleen maar een waarde over te nemen en terug te plaatsen onder het veld Pixel ID.

<script>
  !function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
  n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
  n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
  t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
  document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
  fbq('init', '1234567890');
  fbq('track', 'PageView');
</script>

Vervolgens activeer je de koppeling onder Koppeling ingeschakeld.