Hoe plaats ik een bestand of een (hyper)link in mijn webshop?

In de teksteditor krijg je de mogelijkheid om zowel achter tekst als een afbeelding een hyperlink te plaatsen. Bij het plaatsen van een hyperlink achter een tekst, selecteer je in de eerste plaats bijvoorbeeld een zin of woord uit je tekst.

Daarna klik je in de werkbalk op de knop Hyperlink invoegen (schakel icoontje) en krijg je vervolgens in het uitklapmenu de mogelijkheid om een URL in te voegen. Dit kan een link naar een externe website zijn, maar je kunt ook een bestand in de webshopomgeving uploaden door op het mapje achter de URL-balk te klikken. Verder kun je onder 'Link list' een pagina van je webshop selecteren om naar door te linken.