De csv import lukt niet. Wat kan er mis zijn met mijn CSV bestand?

Je kunt enkel een goed opgeslagen CSV feed importeren in onze software, volg hiervoor de onderstaande handleidingen.

Microsoft Office Excel 2016:
Geen office 2016? Dan kan het (deels) afwijken van de onderstaande afbeeldingen, je dient het document als CSV op te slaan met codering UTF-8.

Stap 1: Kies voor "opslaan als" > "CSV (gescheiden door lijstscheidingteken)" > "Extra" > "Webopties".

Stap 2: Kies in het nieuwe venster voor het tabblad "codering" en selecteer hier "Unicode (UTF-8)".

Stap 3: Klik op "Opslaan" en gebruik dit bestand bij de CSV import tool.