Waar kan ik de CSV productfeed terugvinden in mijn webshop?

In veel gevallen is het handig om een overzicht van je productaanbod te exporteren, denk bijvoorbeeld aan het controleren van de voorraadstand. Een algemeen geaccepteerde bestandsvorm voor het exporteren van producten is een CSV-bestand, dit wordt dan ook door veel systemen herkend en kan dus ook gebruikt worden om producten in te lezen. Je kunt het CSV-bestand met je producten openen in Microsoft Excel en eventueel opslaan als een ander bestandstype.

De URL om je producten als CSV-bestand te exporteren is:

http://www.jouwwebshop.nl/service/xml/ProductFeed/export/csv

Deze vind je terug in de beheeromgeving van je webshop onder Instellingen > Webshop > Productfeeds > CSV. Vervolgens kopieer (Ctrl+C) de weergegeven URL en plak (Ctrl+V) je deze in de bovenstaande adresbalk en druk je op Enter om bestand te downloaden.

Standaard worden in de productfeeds alleen producten gepubliceerd die beschikbaar zijn in de webshop. Via de onderstaande productfeed URL kun je ook alle producten exporteren die niet op 'Beschikbaar' en/of 'Publiceer' staan. Bijvoorbeeld om je voorraadstanden bij te werken.

https://www.jouwwebshop.nl/service/xml/ProductFeed/export/csv_all

NB. Uiteraard dien je www.jouwwebshop.nl te vervangen door de domeinnaam van je webshop)