Kan ik een PDF-bestand toevoegen aan een omschrijving?

Je kunt met behulp van een hyperlink een pdf-bestand plaatsen. In de tekst-editor kan je 'achter' een link naar een pdf-bestand of een ander type (bijv. een .doc-bestand) bestand plaatsen.

Dit doe je als volgt:

1. Selecteer de tekst of afbeelding waar u de link van wilt maken, zie het voorbeeld hierboven.
2. Klik vervolgens op het link-icoon (hierboven in het voorbeeld geselecteerd)

pdf_toevoegen_product

Je krijgt nu de volgende pop-up te zien:

pdf_toevoegen_product1

Klik op het map-icoontje achter URL. Vervolgens krijg je het volgende te zien:

pdf_toevoegen_product2

Kies het bestand dat je wilt plaatsen, klik op Selecteer bestand en vervolgens op Ok. Indien je een nieuw bestand wilt uploaden klikt u op Bestanden uploaden. Klik daarna op Bladeren (rechtsonder), selecteer het bestand (of bestanden) op uw computer en klik op Uploaden. Vervolgens het bestand en klik je op Selecteer bestand en vervolgens op Ok.

Achter Tekst laten zien wordt de linktekst (aanklikbare tekst) getoond. Dit is de tekst die je
hebt geselecteerd in de editor.

Achter doel kun je aangeven hoe de link moet worden geopend: in een nieuw tabblad of in
hetzelfde tabblad. Het is raadzaam om een bestand in een nieuw venster te laten openen. Zo
blijft je webshop geopend in een tabblad in de browser en kan de bezoeker eenvoudig
terugkeren.

Klik nu op Ok, Toepassen en Opslaan. De link is nu geplaatst.