Hoe kan ik ING Kassa Compleet activeren op mijn webshop?

Als je eenmaal een abonnement bij ING hebt dien je dit in te schakelen in je webshop. Hiervoor ga je naar Webshop > Betaalmethodes en klik je op het tandwieltje bij ING Kassa Compleet om deze te kunnen bewerken.

Je dient hier een API key in te vullen, deze kan je in de beheeromgeving van ING Kassa vinden. Kan je het ID niet vinden dan is het raadzaam contact op te nemen met ING.

Heb je de goede gegevens gevonden en ingevuld? Dan hoef je de betaalmethode alleen nog op ingeschakeld te zetten en bij de tabjes de gewenste betaalmethodes aan te zetten.

Krijg je ondanks een correct API key een foutmelding? Neem dan contact op met .

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina ster 5
Gebaseerd op 854 reviews