Waar kan ik inloggen op mijn profiel en/of mijn webshop?

De knop om in te loggen op je Shoppagina-profiel vind je rechts bovenaan onze homepage, www.shoppagina.nl. De directe link naar deze pagina is https://www.shoppagina.nl/inloggen.html.

Wil je inloggen op je webshop, dan kun je dit op twee manieren doen: via de knop Bekijk en bewerk mijn webshop vanuit je profiel, of door gebruik te maken van de directe link https://www.jouwwebshop.nl/admin/. Hierin vervang je jouwwebshop.nl door de naam van je eigen shop.