Hoe kan ik mijn email met BlueMail (app) koppelen (android & iOS)?

BlueMail is te gebruiken op Android en iOS, download de app en volg de onderstaande handleiding om je email te koppelen.
Alle gegevens die aangehaald worden in onderstaande stappen kun je inzien als je ingelogd bent op shoppagina.nl onder het tabje "Mijn e-mailadressen".

Voorbeeld van het overzicht:

BlueMail instellen:
Let er heel goed op dat je alle instellingen precies invult, de app zet in sommige velden standaard verkeerde gegevens.

Stap 1: Klik op "Aanmelden met e-mailadres".
Stap 2: Klik op "Other Email".
Stap 3: Vul hier het aangemaakte emailadres in.
Stap 4: Klik op "IMAP" (Exchange en POP3 werken niet!).

Stap 5: Controleer/corrigeer de volgende punten (belangrijk):
 - Emailadres en gebruikersnaam moeten beiden het emailadres zijn.
 - Zet de IMAP-server op: Servernaam (zie 1)
 - Zet beveiliging op SSL/TLS
 - Zet de poort op
Poort (zie 2)

Stap 6: Controleer/corrigeer de volgende punten (belangrijk):
 - Zet de SMTP-server op: Servernaam (zie 3).
 - Zet beveiliging op SSL/TLS
 - Zet de poort op Poort (zie 4).
 - Aanmelden vereist moet aangevinkt staan en beveiligingstype moet op Automatic staan.

Stap 7: Vul een naam (verplicht) en beschrijving (niet verplicht) in.

Als alle details zoals hierboven zijn ingevuld zal de mail naar behoren werken.