Hoe kan ik de Mailchimp koppeling activeren

Koppel uw webshop aan het systeem van Mailchimp! Zo wordt iedere bestelling, waarbij de klant aangeeft dat hij of zij graag de nieuwsbrief wil ontvangen, doorgegeven aan MailChimp.

Stap 1
Nadat u een MailChimp account heeft aangemaakt, dient u een API key aan te vragen. Dit kunt u doen door in uw MailChimp account te gaan naar Account > API Keys & Authorized Apps. Daar klikt u op de knop 'Add A Key'. Deze key dient u over te nemen in het veldje hieronder. Klik daarna op 'Opslaan'.

Stap 2
Nu dient u in uw MailChimp account een mailinglijst aan te maken, waarop uw klanten automatisch worden geabonneerd, indien zij dit aangeven tijdens de bestelling. Klik in uw MailChimp account op Lists en vervolgens op de knop 'Create List'. Nadat u de mailinglijst hebt aangemaakt, kunt u deze hieronder uit het keuzelijstje kiezen.