Hoe kan ik Paypal activeren op mijn webshop?

Om betalingen via PayPal in je webshop te ontvangen heb je een zakelijk PayPal-account nodig. Heb je deze in bezit? Dan kan je onze koppeling gebruiken. Hiervoor ga je naar Webshop > Betaalmethodes en klik je op het tandwieltje bij Paypal om deze te kunnen bewerken.

Middels een zakelijk account kan een API gebruikersnaam, wachtwoord en
handtekening worden aangevraagd. Deze drie gegevens dienen bij de betalingsinstellingen van de
webshop te worden ingevoerd.

Volg de stappen in de handleiding om deze gegevens te bemachtigen: