Wat kan ik met een CSV-import?

Met behulp van een .csv-bestand kun je meerdere producten in n keer in de shop importeren. Dit is vooral handig als je een grote webshop hebt en die graag wilt verhuizen. Een andere mogelijkheid kan zijn dat je een leverancier hebt waarvan je de producten wilt importeren. In veel gevallen is het zo dat het .csv-bestand van jouw webshopaanbieder of leverancier niet direct voldoet aan onze standaard. Het is zo dat iedere aanbieder zijn eigen pakketten ontwikkelt. Ook kan je producten uit je shop exporteren en weer opnieuw importeren in Shoppagina.