Handleiding - 1.1: Het logo

In deze handleiding gaan we je precies uitleggen hoe je het logo op je webshop kan instellen!
Nog geen logo? Vind hier waar je gratis een mooi logo kan maken.

Standaard staat het volgende "DEMOSTORE" logo ingesteld op je webshop:
save image

Alle instellingen voor het logo kun je in de designer vinden onder het kopje Bovenkant > Logo en achtergrond:

Hieronder een korte uitleg wat elke knop precies doet:
- [ X ] : Hiermee kun je de ingestelde afbeelding verwijderen.
- [ Browse ] : Hiermee kun je een (nieuwe) afbeelding instellen, voor meer informatie lees je hieronder het kopje "Het logo wijzigen".
- [ Reset ] : Hiermee kan je eventueel een wijziging resetten waardoor het laatste opgeslaagde logo ingevuld zal worden.

Het logo wijzigen:
- Klik op de [ Browse ] button waarna het volgende scherm zal openen.
- Klik hier op de [ Bestanden uploaden ] button waarna de volgende opties zichtbaar worden:
save image
- Klik bij deze opties op de [ Bladeren ] button waarna je het bestand op je computer kan selecteren. Je zal hierna het volgende scherm krijgen met je afbeelding aan de bovenkant:
- Klik op [ Uploaden ] om je afbeelding op de server op te slaan. Hierna klik je op de afbeelding die je toegevoegd hebt en klik je rechtsonder op [ Selecteer bestand ]:
- Hierna kan je direct zie hoe het logo op de webshop zichtbaar zal zijn. Tevreden? Klik dan links op de opslaan button:

Past het logo niet mooi?
Dan is de afbeelding waarschijnlijk te groot, de maximale afmeting is 280 pixels breed en 100 pixels hoog.
De breedte en hoogte van je afbeelding kun je inzien tijdens het uploaden (zie "Afmetingen" bij de bovenstaande afbeelding).

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina ster 5
Gebaseerd op 859 reviews