Hoe kan ik mijn email op mijn iOS telefoon koppelen?

Op een iOS telefoon staat standaard een email app, hieronder zie je de benodigde stappen om hiermee te koppelen.
Geef je de voorkeur aan een andere app? BlueMail is een alternatief en te gebruiken op Android en iOS, download de app en volg de deze handleiding om je email te koppelen.

Alle gegevens die aangehaald worden in onderstaande stappen kun je inzien als je ingelogd bent op shoppagina.nl onder het tabje "Mijn e-mailadressen".

Voorbeeld van het overzicht:

Email app instellen:
Let er heel goed op dat je alle instellingen precies invult, de app zet in sommige velden standaard verkeerde gegevens.

Stap 1: Klik op "Instellingen (Settings)".
Stap 2: Scroll naar beneden en klik op "Wachtwoorden en accounts".
Stap 3: Klik op "Voeg e-mailaccount toe".
Stap 4: Kies voor "andere" (laatste keuze).

Stap 5: Vul in het volgende venster de volgende gegevens in:
- Vul bij "Name" de naam in die je als afzender wilt weergeven.
- Bij "Email" en "Password" vul je de gegevens van het emailadres in.
- Bij "Description" kan je dit mail account een naam voor eigen overzicht geven.

Stap 6: Vul zowel bij binnenkomende als uitgaande server de volgende gegevens in:

- Zet de server (Host Name / Server adres) op: Servernaam (zie 1)
- Vul bij "gebruikersnaam" het volledige emailadres in.
- En bij "wachtwoord" vul je het wachtwoord in wat toebehoort aan het emailadres.

Stap 7: Het controleren kan maximaal enkele minuten duren waarna de mailbox gekoppeld is.
Tip: controleer of  "email" geactiveerd is, zoniet activeer dit en klik op opslaan.