Ik wil mijn Shoppaginamail in Outlook of Thunderbird gebruiken. Welke instellingen moet ik invoeren?

De instellingen die je nodig hebt om Shoppaginamail in het mailprogramma van je keuze te kunnen gebruiken kun je vinden door in te loggen op je Shoppagina-profiel en vervolgens te kiezen voor de knop E-mailadressen.

Wil je het emailadres koppelen op je smartphone?
Dan is het hiervoor het makkelijkste om BlueMail te gebruiken, omdat Gmail geen IMAP toestaat en Outlook app niet te koppelen is met externe mailboxen.
Hoe je BlueMail (IOS en Android) kan koppelen kan je lezen in de volgende handleiding.

Beoordeling Shoppagina ster 1 Beoordeling Shoppagina ster 2 Beoordeling Shoppagina ster 3 Beoordeling Shoppagina ster 4 Beoordeling Shoppagina ster 5
Gebaseerd op 854 reviews